suspension bridge, rainforest, amazon-959853.jpg

Groene wand maken, start vandaag nog met de Verde kunsthaag

Groene wand maken kan je prima zelf doen. Voor de doe het zelver wordt het ideaal met onze Verde kunsthaag. Een groene mat voorzien van diverse tropische planten zodat jij snel in een jungle sfeer zit. Wat een prachtige oplossing zonder dat je er verder werk van hebt.

Heb ik veel onderhoud met de Kunsthaag Verde?

Het antwoord is natuurlijk -NEE- omdat het van kunststof is. het grote voordeel hiervan is dat je veel uitvallende bladeren hebt, je hoeft niet te snoeien en ook geen water te geven. Je moet alleen wel een gat boren in de muur voor de schroef. En daar de mat aan ophangen. Zeer eenvoudig zelf te doen. En daarna geen onderhoud meer.

Door toevoeging van een Kunsthaag in je interieur maak je een sfeervolle omgeving waar mensen zich ontspannen

Snel een jungle omgeving maken

Met deze Verde mat is het mogelijk om heel snel in je eigen jungle te zitten. Je zult zien dat zodra het hangt er meteen een heel fraai ogend en fris resultaat te zien is. Op deze manier creƫer je je eigen jungle waar je helemaal in kunt relaxen en ontspannen.

Omdat de bladeren op een kunststof raster zijn verwerkt en een vijftal bladeren in zijn verwerkt is het een stevige mat. Deze mat bestaat uit 16 kleinere matjes van 25cm x 25 cm. Maar de totale afmeting is 1×1 meter. Je kunt ze dus kleiner maken en naar elk formaat maken. Ook combinaties en afwisselend ophangen is mogelijk. Gewoon zelf een beetje creatief zijn en spelen met de mogelijkheden.

Waarom is de Verde wandmat zo makkelijk?

  • Eenvoudig ophangen
  • Ideaal voor de doe het zelver
  • Direct fraai resultaat
  • Duurzaam en voordelig
  • Kwaliteit
  • Volle mat met diverse jungleplanten
  • GEEN onderhoud

Waar kan ik deze Verde Junglemat bestellen?

Wil je vandaag nog starten met de groene jungle wand? Bestel dan simpel online in de webshop. via de link Wandmat Verde kunsthaag.

Laat een reactie achter