aparici-boiler-80-liter

Elektrische boiler 80 liter, Aparici, familie Gerritsen is blij met deze zuinige aanschaf

Met de aanschaf van een Elektrische boiler 80 liter, Aparici is voor de familie Gerritsen een zeer goede aanschaf waar ze dan ook heel blij mee zijn. Ook is dit is een anti kalk en energiezuinige boiler. En met een goede isolatiewand blijft het water langer warm. De zelflerende eco controller is een groot voordeel. En voorzien van label B.

Energiezuinig en label B

Een hele verstandige keuze om de Aparici Eficiente Smart aan te schaffen. Want deze boiler heeft energielabel B en is energiezuinig. Door de goede isolatiewand blijft het water ook langer warm.

Ook een voordeel is de aanwezige zelflerende Eco smartcontroller. Hierdoor ook zeer slim te noemen, omdat hij in de eerste tien dagen het verbruik opmeet. Vervolgens gaat het apparaat door in de meest energiezuinige stand. Zet dus de Eco functie aan en er is geen omkijken meer naar.

Design en plat model van 32 cm

De heer Gerritsen zegt ‘Ik wil de ruimte zo optimaal als mogelijk benutten en daarom ging ik overstag voor het platte model. Deze kan ik mooi horizontaal ophangen in de douche. Ook vanwege de instelling naar 1200watt en 2000watt welke apart in te stellen is, vind ik deze boiler ideaal’.

‘Verder vonden mijn vrouw en ik het contact met dit bedrijf heel soepel verlopen. Ze reageren ook vlot op mijn mail en hebben veel technische kennis. Ook heb ik op advies een Eco douchekop gekocht die waterbesparend is, die zou ik trouwens iedereen aanraden.’

Waarom is hij Anti kalk?

Anti kalk met een droge weerstand aanwezig. Water staat niet in direct contact met het element en daardoor is er veel minder kalkvorming. Ook zijn er twee elektronische magnesium anodes toegevoegd, waardoor een langere levensduur geldt dus voor deze boiler.

Aparici afkomstig uit Spanje

Aparici is een boiler die in Spanje veel wordt verkocht. De producenten maken al meer dan 40 jaar boilers. Door een korte opwarmtijd, een platter model dus ook ideaal in een kleiner appartement of tiny woning. In Nederland worden ze de laatste tijd ook opgemerkt en veel verkocht.

Waarom je een Aparici boiler koopt?

  • Slank en compact model 32 cm diep
  • Horizontaal en verticaal te monteren
  • Instelbaar naar 1200watt en 2000watt
  • twee aparte instelbare tanks
  • Energielabel B
  • Elektronische magnesium anode
  • Ideaal voor (kleinere) appartementen, vakantiewoningen, boten en tiny woningen
  • Slimme boiler door de zelflerende smart controller

Ik heb interesse in deze boiler

Net als familie Gerritsen kan je deze in onze webshop online bestellen. Gewon thuis vanuit de luie stoel simpel online bestellen via deze link Elektrische boiler 80 liter, Aparici.

Laat een reactie achter