kitchen, stove, cooking-3148954.jpg

Peter is nu echt van het gas af!

Van het gas af. Daar wordt veel over gesproken maar hoe je nu daadwerkelijk van het gas af moet is voor velen onduidelijk. Peter is het nu wel gelukt. Hij was er al enkele jaren mee bezig. Het onderwerp ¨Hoe van het gas af¨was op iedere verjaardag weer een onderwerp. Ook op het werk werd er veel over gesproken maar daadwerkelijk van het gas af was eigenlijk niemand in de omgeving van Peter.

Maar hoe heeft Peter dit nu geflikt ?

Peter is op zoek gegaan en kwam al snel terecht bij een online winkel Warmteshop.EU. Daar verkopen ze elektrische CV ketels, elektrische kachels en infraroodpanelen. Na een telefonisch advies kwam Peter er achter dat van het gas af gaan helemaal niet veel geld hoeft te kosten.

Bij Warmteshop gaven ze hem het advies een elektrische cv ketel te kopen voor verwarming van de radiatoren en vloerverwarming. Hij hoefde dan alleen de ketel te vervangen en kon dus alle radiatoren en buizen van vloerverwarming behouden.

renewable, energy, environment-1989416.jpg
van het gas af

Omdat Peter vanuit huis werkt is er daarnaast voor gekozen een werkplekverwarming aan te schaffen in de vorm van infraroodpanelen. Dit is perfect voor Peter want dan hoeft hij alleen het gebied waar hij werkt te verwarmen en niet de gehele ruimte met de cv ketel. Dat bespaart meteen veel stroomkosten.

Diezelfde truck heeft hij uitgehaald in de slaapkamer. Er is dan naast de DAT elektrische cv ketel dan nog een mogelijkheid om alleen lokaal elektrisch te verwarmen.

En hoe krijgt Peter dan warm water ?

In eerste instantie dacht Peter een doorstroomapparaat te kopen. Deze verwarmt het water direct zoals een geiser maar hiervoor moet je veel stroom hebben.

Omdat Peter ook al een elektrische cv ketel had was dit eventueel op te lossen met een prioriteits- schakelaar die een apparaat automatisch uit kan zetten zodat de stoppen er niet uitvliegen.

Toch heeft Peter gekozen voor een Elektrische boiler van Aparici. Er is dan wel minder water beschikbaar (vanwege het opslagvat) maar Peter was toch al van plan een Eco douchekop. Die al flink wat water bespaard, te kopen en minder lang te gaan douchen. Dit omdat volgens hem een beter milieu bij jezelf begint.

Peter heeft volgens hem de beste keus gemaakt. Het hele gezin is tevreden en ze houden nog geld over ook.

Bezoek de webshop om ook van het gas af te komen

Wilt u ook net als Peter van het gas af? Kom dan eens langs in de webshop van WarmteshopEU.

family, kids, baby-457235.jpg